Hola a tothom!!
Com tots i totes sabeu, el dimecres passat van anar d'excursió al zoo per conèixer més coses dels animals del nostre projecte.
Va ser un dia molt divertit!!! Quan vam arribar vam anar a fer un passeig pel zoo i vam veure molts animals: estranys, curiosos, interessants, divertits, tímids...en fi de tot una mica. Com feia una mica de fred la veritat és que la majoria estaven adormits!!
Després vam arribar al zoo infantil i entre queixalada i queixalada de l'entrepà vam veure animals de granja i jugar una mica al parc.
D'aquí vam marxar a veure els dofins. Quin espectacle. Renoi!! Hauríeu d'haver vist com saltaven!! I d'aquí a fer els tallers, cada grup del seu animal on vam aprendre quantitat de coses noves per poder continuar amb els nostres projectes.Quantes preguntes vam fer alguns!!!
Quan vam sortir teníem molta gana, així que vam dinar i desprès a jugar una estoneta o a veure els cocodrils, cada classe va escollir una cosa diferent.
I cap a casa que falta gent!.
Què us sembla papis i mamis? Què us han explicat els vostres fills i filles? Heu de participar que us estem posant notes i de moment no tenim a ningú aprovat.Je,je,je!!
1 COMENTARIS:

Guauu... jo no sé si m'hagués atrevit a col.locar-me en un foto amb aquest esquelet custodiant la meva esquena!!!
Vanesa