Tots els divendres, després del pati, tot el cicle inicial fem tallers. A continuació us explicarem en què consisteixen cadascun d'ells:

TALLER DE PERCEPCIÓ

Es realitzen feines de percepció visual i tàctil i també d'organització espaial. Són activitats del tipus tàngram, reproduir models amb gomets o creuetes, simetries, pintar seguint un codi numèric, identificació a través del tacte, jocs de trobar diferències i geoplà. 


   
TALLER DE VOLUM

En el taller de volum treballem amb el fang per fer un cuc amb cossos geomètrics. Així, repassem els conceptes treballats a la classe. 
Això ho acabem fent barreges de colors per pintar el nostre cuc i decorar-lo ben bonic. 




TALLER D'EXPERIMENTS

En el taller d'experiments, experimentem amb diferents líquids i traiem conclusions sobre per què l'oli sempre queda per sobre dels altres líquids. 
També fem un disc de Newton i parlem sobre la descomposició de la llum.
Per últim aconseguim que una bola de porexpan es mantigui a l'aire sense tocar-la. 
Ens ho passem molt bé fent experiments.




TALLER DE TEATRE

En el taller de teatre representem contes, sons, fem de locutors de ràdio, ens imaginem diferents usos per un objecte i ballem tot jugant ( imitem el caminar d'alguns animals i ens inventem diferents moviments).




TALLER DE MANDALES

En aquest taller veiem com els monjos tibetans fan els mandales. Després, per grups, fem un mandala amb diversos materials ( pedres de colors, flors seques, cristalls de colors, etc)
Finalment, els nens/es dibuixen el seu propi mandala.




TALLER D'EMOCIONS

Consta de tres sessions, com la resta de tallers. En aquestes sessions expressem sentiments, ens posem en el lloc de l'altre i verbalitzem què ens agrada i què ens molesta del tracte dels companys.
En l'última sessió fem massatges, cuidem als altres i ens deixem cuidar. Els massatges els fem amb materials diversos com cotons, plomes, mocadors, pilotes... i ens ho passem la mar de bé.